2014. november 23., vasárnap

Ever After High Madeline Hatter sulis baba +kieg. - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Elképzelted már azt, hogy vajon kedvenc meseszereplőiddel mi történik, miután vége a történetnek? Ők sem tűnnek el csak úgy? Folytatódik tovább az életük pont úgy, mint bárki másnak. Megházasodnak, gyerekeik születnek, akik ugyan úgy iskolába járnak, amikor felnőnek, mint te. Egy lényeges különbség azonban van, ugyanis nekik az Ever After High-ba kell járniuk, ami korántsem nevezhető hétköznapi iskolának. Itt ugyanis arra készítik fel a diákokat, hogy egy napon majd szüleik történetét folytassák, jobban mondva újrajátsszák. Ez természetesen nem mindenkinek tetszik és vannak olyanok is, akik inkább saját történetet választanának, vagy egyáltalán nem folytatnának egy mesét sem. Ők a lázadó diákok. Ez azonban egyesek szerint nagyon veszélyes, ugyanis ha nem folytatnak egy történetet, az akár a mese, de rosszabb esetben az egész mesevilág végét is jelenthetné. Hogy hogyan végződik ez a történet, derítsd ki te magad! Madeline Hatter az Őrült kalapos lány az Alíz Csodaországban című történetből. Madeline-t mindenki kicsit bolondnak gondolja a szülei miatt, de őt ez nem igazán érdekli. Szeretné a saját elképzelése szerint élni az életét és nem mások korábbi meséjét folytatni. Szeretné ő írni a saját sorsát. Madelinnek van egy különleges képessége is, ugyanis a kalapjából szinte bármit elő tud varázsolni, amit csak elképzel. Jellemzők: - Madeline Hatter baba - A Bolond Kalapos lánya az Aliz Csodaországban című meséből - Kulcs alakú fésűvel - Teáskanna alakú táskával - Karkötő - Gyűrű - Kalap - Trendi ruha Baba mérete: 25-28 cm. 3 éves kortól.
Játék, iskolaszer, papír-írószer, naptár egy helyen!
A játékok mellett iskolatáskát, tolltartót valamint az összes iskolai felszerelést kiváló árakon vásárolhatja meg nálam, RENDKÍVÜL KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKKEL!
Party termékek  csábító áron az IrodaShop-nál!
Születésnapra, esküvőre, lány- vagy legénybúcsúra, kerti partikra, bulikra, szilveszterre, farsangra vagy bármilyen hangulatos összejövetelre nálunk mindenféle kiegészítő megtalálható! Vásárolja meg nálam az összejövetelekhez szükséges felszereléseket, kiegészítőket!
Profi eladó - nagyobb biztonság a vásárlásban!
Minden termékünkről számlát adunk és így garanciát is vállalunk azokra.
Fizetési módok:
- banki átutalás (bankszámláról bankszámlára utaláskor)
- belföldi postautalvány (az utalványozás költsége a pénz feladóját terheli)
- készpénz
Kérem, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a szállítási költségről,
ha ebből a termékből (vagy egyéb termékeinkből is) több darabot
szeretne vásárolni, mert a Vatera rendszere a beállított szállítási költséget
egyszerűen összeszorozza a vásárolt mennyiséggel - ami persze nem valós.
Nálam természetesen csak a valós szállítási költséget kell kifizetni!


Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Az aukció vége: 2014-12-14 09:50
. Ever After High Madeline Hatter sulis baba +kieg. - Jelenlegi ára: 8 990 Ft