2015. február 22., vasárnap

Hatalmas EGYEDI építésű RC Hadihajó Hajómodell !! - Jelenlegi ára: 49 000 Ft


Hadihajó 1
Hadihajó 2
Hadihajó 3
Hadihajó 4
Elektronika 1
Elektronika 2
Elektronika 3
Elektronika 4
Elektronika 5
Eladó sorba került ez az igazi Különlegesség! Egyedileg, kézzel és hihetetlen részletességgel épített hatalmas RC Csatahajó, Hajómodell! Csak és kizárólag hozzáértőnek ajánlom és adom oda! Én már ebben a képek szerinti állapotban vásároltam meg korábban, de idő és komolyabb hozzáértés hiányában sajnos nálam nem került beüzemelésre! A hajó első látásra is látszik, hogy rengeteg extra dolgot tartalmaz pl.: beépített hangszórók elöl-hátul, rengeteg fényforrás, lámpák, vízágyú stb... Óriási mennyiségű kábelezés,  rengeteg befektetett munkaóra állhat ezek mögött.  A hajómodell 3db motorral működik: a középső hatalmas motor egy Graupner villanymotor, majd a két szélén pedig 1-1 Robbe szintén nagy teljesítményű motor.  A fedélzeten kisebb hiányosságok előfordulnak az eredeti állapothoz képest  pl: rakéta, gépágyú csöve. Az elektronikát igyekeztem nagyon közeli és óriásméretben kinagyítható fotókkal ismertetni, kérem ezeket alaposan tanulmányozni, aki ért hozzá az tudni fogja mi a teendő vele.
A modell hossza: 155cm, szélessége: 25cm.
Egy biztos, ilyen hajó nem minden nap fog szembe jönni az emberrel! Megmondom őszintén én is inkább vitrin mögé szerettem volna rakni...
Az aukció fix áras, rögtön elvihető!
A hajót csak és kizárólag személyesen adom át az új tulajdonosának, tehát semmiféle posta és futár nem jöhet szóba!  Esetleg bármi kérdés van, ami a képeken nem látszik, akkor kérem licitálás előtt feltenni! Mint írtam kizárólag hozzáértő vegye meg, mert biztosan kell foglalkozni a hajó beüzemeléséhez!
Személyesen Győrben vehető át. A termék kifizetésére 1 hetet várok. A nyertest megkérem, hogy az aukció zárását követő 3 napon belül jelentkezzen, ellenkező esetben a terméket újra felrakom és negatívot értékelést adok. Kérem, mindenki ennek tudatában licitáljon!
 


Jelenlegi ára: 49 000 Ft

Az aukció vége: 2015-02-28 13:45
. Hatalmas EGYEDI építésű RC Hadihajó Hajómodell !! - Jelenlegi ára: 49 000 Ft