2015. március 27., péntek

Eredeti Guess Coventry fehér női doboz táska - Jelenlegi ára: 25 000 Ft *

Garantáltan eredeti, márkaboltban vásárolt Guess kézitáska, a Coventry sorozat kis doboztáskája keveset használt, megkímélt állapotban. Gyári porzsákjában, nejlonjában és fekete-piros mintás masnis ajándékdobozában, még a legkisebb nejlondarabok is visszahelyezhetők rá, így ajándéknak is tökéletes!
Méretei: 28 x 17, 5 x 14 cm
Lehajthatós, fém Guess-logó az elején
Anyagában 4G mintás, gyönyörűszép élőben! Ráadásul vízlepergető, így könnyű tisztán tartani, a fehér színe ellenére sem kell a koszolódástól tartani
Zipzáros záródás
Virágmintás vászonbélés, külön zseb telefonnak, kulcsnak, tollnak + belül zipzáros zseb
Lecsatolható, állítható vállpánt, amit még soha nem használtam hozzá, az teljesen új.
Magán a táskán a használat nyomai egyáltalán nem látszanak, a bélése is hibátlan, se nem foltos, se nem koszos, teljesen újszerű. A logón sajnos van egy karcolás, ez azonban akkor nem látszik, ha épp rásüt a fény, mert nagyon csillog, igazából csak egy szögből látszik. Illetve a kézifogantyú szélén gumibevonat van, ami már az első néhány nap használat után lejött pár cm hosszan - visszavittem akkor a boltba, azt mondták kicserélik, de a másiknak is ugyanígy le fog jönni ott, ahol az ember fogja, ráadásul egyáltalán nem feltűnő, így végül nem cseréltettem ki. A sarkainál semmi kopás nincs, a fém részek is gyönyörű fényesek, csillogók.
Eredeti ára 61 ezer Ft volt, az apróbb, használat közben keletkezett nyomok miatt adom ilyen olcsón, melyeket kérlek vegyél figyelembe licitáláskor. Igyekeztem a fotókkal jól visszaadni, hogy a táska összességében gyönyörű állapotban van, csodás kiegészítője elegáns és hétköznapi öltözéknek is.
Ha felmerült bármi kérdésed, írj nyugodtan, szívesen válaszolok! : ) 


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2015-04-16 10:54
. Eredeti Guess Coventry fehér női doboz táska - Jelenlegi ára: 25 000 Ft